Blog info

| Divers | 19 januari 2014

Op deze pagina vindt u een overzicht van leuke artikelen geplaatst door commerciële website en/of websites op het gebied van online kopen en verkopen en kinderspullen of babyspullen.
Wilt u zelf een leuk artikel (inclusief tekstlink!) plaatsen op deze pagina? Neem dan contact op via info @ aanbodvoorkids.nl

5,888 totaal aantal keer bekeken, 1 vandaag

Kinderlampen & Babykamer Verlichting bij Dreumes enZo

| Babykamer | 19 januari 2014

Kinderlampen zijn net zo belangrijk als alle andere verlichting in het huis. Je kind brengt veel tijd door in zijn of haar slaapkamer. Ze spelen er met vriendjes en vriendinnetjes, maar spenderen er ook tijd om te lezen, huiswerk te maken of zomaar een beetje te rommelen en spelen in hun eentje. Het ene kind brengt meer tijd in zijn kamer door als het andere. Meestal zijn meiden vaker alleen in hun kamer bezig als jongens.

Het uitkiezen van Kinderkamer Verlichting
Voor je een leuke kinderkamer lamp gaat uitkiezen bedenk dan eerst eens heel goed hoeveel licht de lamp moet geven. Bekijk de ruimte die verlicht moet gaan worden, is het een grote kamer die hij moet verlichten? Moet de lamp ook bereik hebben voor een bureau, kledingkast of leeshoekje? Of kies je er voor om ook nog ergens anders verlichting aan te brengen in de Kinderkamer?
Wanneer je kiest voor 1 grote lamp, maar wel meerdere plekken moet verlichten is het misschien handig om een plafond lamp te nemen met meerdere draaibare spots erin. Kies je voor meerdere lampen in de Slaapkamer? Harstikke leuk zo kun je bijvoorbeeld een hanglamp met bijpassend bedlampje kiezen. Of een bureaulamp, die fijn licht geeft tijdens het huiswerk maken of lekker kleuren. Ook zijn er leuke figuurlampen te krijgen. Bijvoorbeeld de paddestoel lampen van Heico zijn erg leuk en in veel kleuren te verkrijgen. Het zachte schijnsel is ideaal om ’s avonds nog een boekje bij (voor) te lezen, maar ook handig om ’s nachts te laten branden voor als je kindje een beetje bang is in het donker.
Al met al bij Dreumes enZo vind je een uitgebreid assortiment aan kinderkamer en babykamer verlichting, nachtlampjes en wandlampjes. En heb je advies nodig? Ze staan altijd open om vragen te beantwoorden.

2,523 totaal aantal keer bekeken, 1 vandaag

Muurstickers op zelfklevend textiel

| Babykamer | 19 januari 2014

Muurstickers zijn helemaal hip en van deze tijd. Niet voor niets worden muurstickers veelvuldig toegepast in de babykamer en kinderkamer. Het is makkelijk en met weinig middelen kun je een toch een leuke sfeer maken.

Nu is er een nieuw materiaal voor muurstickers die de problemen van de traditionele muurstickers tot een minimum beperkt: Zelfklevend textiel. Zelfklevend textiel heeft de volgende eigenschappen:

  • Tot meer dan 100x herpositioneerbaar.
  • Makkelijk verwijderbaar zonder lijmresten en beschadigingen. De speciale lijmlaag tast onderliggende verflagen of behang niet aan.
  • Kan op iedere gladde en lichte structuur ondergrond geplakt worden. Omdat het krimpvrij is heeft het een uitstekende hechting. Geen problemen met omkrullende hoeken enz.
  • Scheurvast.
  • De lichte textiel structuur heeft een mooi matte look.

Sticker panelen

Zelfklevend textiel wordt niet alleen toegepast als muursticker maar ook als sticker paneel. Dit zijn een soort grote behangbanen van75 cmbreed en kamerhoog. Met een mooie, leuke of stoere print op zo’n stickerpaneel kun je, zonder dat het meteen de hele kamer overheerst, een leuke sfeer geven. En geen geklieder met lijm, geen behangtafel nodig, geen patroon plakken, geen naden… Maar binnen een paar minuten een groot effect en… makkelijk te verwijderen zonder lijmresten en beschadigingen!

Zoekt u leuke muurstickers voor de babykamer of kinderkamer? Kijk dan eens op: http://www.kleefenzo.nl

2,542 totaal aantal keer bekeken, 2 vandaag

  • Er zijn momenteel geen populaire reacties.

Categorieën