Kinderlampen & Babykamer Verlichting bij Dreumes enZo

| Babykamer | 19 januari 2014

Kinderlampen zijn net zo belangrijk als alle andere verlichting in het huis. Je kind brengt veel tijd door in zijn of haar slaapkamer. Ze spelen er met vriendjes en vriendinnetjes, maar spenderen er ook tijd om te lezen, huiswerk te maken of zomaar een beetje te rommelen en spelen in hun eentje. Het ene kind brengt meer tijd in zijn kamer door als het andere. Meestal zijn meiden vaker alleen in hun kamer bezig als jongens.

Het uitkiezen van Kinderkamer Verlichting
Voor je een leuke kinderkamer lamp gaat uitkiezen bedenk dan eerst eens heel goed hoeveel licht de lamp moet geven. Bekijk de ruimte die verlicht moet gaan worden, is het een grote kamer die hij moet verlichten? Moet de lamp ook bereik hebben voor een bureau, kledingkast of leeshoekje? Of kies je er voor om ook nog ergens anders verlichting aan te brengen in de Kinderkamer?
Wanneer je kiest voor 1 grote lamp, maar wel meerdere plekken moet verlichten is het misschien handig om een plafond lamp te nemen met meerdere draaibare spots erin. Kies je voor meerdere lampen in de Slaapkamer? Harstikke leuk zo kun je bijvoorbeeld een hanglamp met bijpassend bedlampje kiezen. Of een bureaulamp, die fijn licht geeft tijdens het huiswerk maken of lekker kleuren. Ook zijn er leuke figuurlampen te krijgen. Bijvoorbeeld de paddestoel lampen van Heico zijn erg leuk en in veel kleuren te verkrijgen. Het zachte schijnsel is ideaal om ’s avonds nog een boekje bij (voor) te lezen, maar ook handig om ’s nachts te laten branden voor als je kindje een beetje bang is in het donker.
Al met al bij Dreumes enZo vind je een uitgebreid assortiment aan kinderkamer en babykamer verlichting, nachtlampjes en wandlampjes. En heb je advies nodig? Ze staan altijd open om vragen te beantwoorden.

Processing your request, Please wait....

Geen trefwoorden

2,240 totaal aantal keer bekeken, 1 vandaag

  

  • Er zijn momenteel geen populaire reacties.

Categorieën